Nyhed

Lau Højen fik tårerne frem i gårdsdagens Toppen Af Poppen

Carpark North-forsangen fik tårerne frem hos deltagerene i Toppe Af Poppen

Det var et rørende afsnit af Toppen af poppen, som mange seere var vidne til i går aftes, da Noah-sangeren Troels Gustavsen sad for bordenden, klar til at høre en række forskellige fortolkninger af sine sange. 

Specielt Carpark North-forsangeren Lau Højens fortolkning af nummeret "Soon" satte gang i følelsesregisteret. Den inderligt fremførte version af nummeret kom til udtryk, fordi Højen kan relatere til de følelser, Troels Gustavsen havde, da han skrev sangen.

"Jeg har valgt en sang, der rørte mig helt vildt. Troels har skrevet den, efter han mistede sin far, og lige nu frygter jeg, at min mor skal dø." Sådan sagde Lau Højen til TV2. Lau Højens mor er uhelbredeligt syg af kræft, og han ved ikke, hvor længe han har hende endnu. "Den følelse ligger nedenunder mit liv hele tiden i de her måneder, og derfor klikkede denne sang for mig."

Også sangerinden Fallulah blev følelsesmæssigt ramt. Så ramt, at hun efterfølgende måtte forlade lokalet. "Det satte nogle tanker i gang omkring mit eget liv, og hvordan jeg har mistet min far. Jeg kunne også høre, at Troels blev berørt undervejs, og så blev jeg simpelthen så ked af det", siger hun ligeledes til TV2. 

Du kan høre Lau Højens fortolkning af "Soon" her.

ANNONCE