Nyhed

Mikas tager på efterårsturné

Den tidligere trommeslager for Peter Sommer, Stine Bramsen og Lydmor tager på tour med sit soloprojekt

Dansksproget, poppet og kantet. Den tidligere trommeslager for Peter Sommer, Stine Bramsen og Lydmor, Mikas, drager på efterårsturné med sit soloprojekt.

Ud over sin erfaring som trommeslager er Mikas soloprojekt et resultat af hans trang til at udtrykke sig som sanger og sangskriver. Mikas har tidligere udtalt om sit soloprojekt:

"Det var, som om jeg endelig kunne give mig selv lov. Lov til at lyde, som jeg gør. Lov til at være uperfekt og eksperimentere. Lov til at synge, blot fordi jeg havde noget inde i mig, der endelig var klar til at komme ud. Det var endnu mere direkte end jeg kunne, når jeg spillede trommer for andre. Det her var mine egne sange. Mine egne følelser. Det gik utroligt hurtigt den første dag – idéerne havde ligget skjult længe."


I april udgav Mikas sin debut-ep ”Vi Faldt Jo Ned”. GAFFA-anmelder, Jens Dræby, gav skiven tre stjerner. Du kan læse anmeldelsen her.

Mikas fortæller om de forestående koncerter: "Jeg elsker den energi, eufori, glæde og kraft, der kan ligge i en koncert. Det rum og nærvær man kan skabe sammen, når man står under samme tag og overgiver sig til musikken, den energi, jeg gerne vil dyrke sammen med dig, hvis du kommer til en af mine koncerter til november. Jeg glæder mig!"

Sangeren kommer til følgende danske byer:


Den 11. november, Trommen, Hørsholm

Den 12. november, Rust, København

Den 19. november, Sønderborghus, Sønderborg (dobbeltkoncert med Hverdagens Helte)


Den 26. november, Portalen, Greve (trailerkoncert efter Simon Kvamm)

Den 1. december, Stakladen, Aarhus

Herunder kan du se en liveoptræden af Mikas, der fremfører sit nummer ”Se Alting”:


ANNONCE