Nyhed

Pede B varmer op til en travl weekend

Med tre shows på bedding i Vegas Ideal Bar tog Pede B en tur forbi P3 for at varme op til weekenden med sit 6. lejlighedsrap

Pede B er en travl mand i disse dage. Sammen med sin faste producer DJNoize har han turneret landet tyndt og deres 1 MC 1 DJ-tuné kulminerer med tre shows i Vegas Ideal Bar torsdag, fredag, lørdag. Showne afvikles med mere fokus på freestyle og DJ'ing end Pedes konventionelle koncerter, og hvor man sædvanligvis kan forvente både fuldt orkester og masser af gæster, er det som navnet antyder, Pede B og DJ Noize, der er i fokus. Billetter kan købes på Vega.dk.

Som en slags opvarmning til koncerterne, tog Pede B en tur forbi P3 for at varme op til weekenden med sit 6. lejlighedsrap under titlen I Morgen Er Det Fredag i programmet Lågsus. Her leverede han nok engang med minimal forberedelse tre fænomenale fortællinger ud fra lytternes syrede sms'er. Rappen kan høres nedenfor.

Rygterne vil vide, at Pede B for tiden brygger på en ny installation af Skarpe Skud, hans serie af gratis ep'er, der udfylder tiden mellem hans album, som han i øvrigt også udgiver i lind strøm. De siger han er produktion, han siger han ikke er doven. Hvornår ep'en udkommer kan du følge med i på Pede B's facebook.      

ANNONCE