Nyhed

Baby Woodrose, The Chainsmokers og Drake dominerer denne uges danske hitlister

Specielt på ugens vinylliste finder vi en række "nye" navne

Den officielle danske Top 40-hitliste er netop blevet offentliggjort, og den byder på et par nye navne, specielt på ugens vinylliste. Vi har her dannet et overblik over Album-, Track- og Vinyl-Top 40-listernes top 3 samt nyhederne på de tre forskellige lister.

 

Album Top 40


Den canadiske sanger Drake har generobret denne uges førsteplads med sit album "Views", der i sidste uge var at finde på andenpladsen. På andenpladsen i denne uge finder vi Frank Oceans "Blonde", mens tredjepladsen i denne uge går til Lukas Grahams "Lukas Graham (Blue Album)". Nævneværdigt er det, at sidste uges førsteplads, Nick Cave & The Bad Seeds’ "Skeleton Tree", er røget helt ned som denne uges nummer 11.

Blandt denne uges nyheder på album-hitlisten finder vi på en ottendeplads Baby Woodroses "Freedom", på 14. pladsen Ankerstjernes "Rapper", og Trentemøllers "Fixion" er røget ind på en plads som nummer 16. Også den danske gruppe Vi Sidder Bare Her har gjort sit indtog på albumhitlisten og har placeret sig på denne uges 32. plads med albummet "Rak-Ma-Gak". På en 38. plads er der ligeledes et nyt navn i form af Bob Hunds " Dödliga Klassiker".

 


Track Top 40

Ganske som i sidste uge finder vi på tracklistens første plads The Chainsmokers feat. Halsey med deres "Closer", mens Major Lazer feat. Justin Bieber & Møs "Cold Water" stadig er at finde på listens andenplads. Gulddreng med hans "Se mig nu" er røget fra en fjerde- til en tredjeplads i denne uge og bytter dermed plads med sig selv og sangen "Hva' Så?".

Den første nyhed på denne uges trackliste finder vi helt nede på 28. pladsen, hvor Ariana Grandes "Side to Side" har placeret sig. Også på 35.- og 36. pladsen finder vi nyheder i form af Hitimpulse og deres "I’m In Love With the Coco" og Calvin Harris’ "My Way".


 

Vinyl Top 40

Denne uges mest populære vinyl er en nyhed i form af Baby Woodrose og deres nye album "Freedom", mens andenpladsen ligeledes er en nyhed, nemlig Bob Hunds "Dödliga Klassiker". Disse nyheder har skubbet Nick Cave & The Bad Seeds’ "Skeleton Tree" ned på denne uges tredjeplads. 


På fjerdepladsen finder vi ugens første nyhed "Fixion" fra Trentemøller, mens der ligeledes findes en nyhed på listens syvendeplads i form af Ghosts "Popestar". Emil Kruse har indtaget denne uges 13. plads med "Slumromantiker", Led Zeppelins "The Complete BBC Sessions" er røget ind på ugens 15. plads og Pink Floyds "Atom Heart Mother" har fundet vej til listens 17. plads. De sidste to nyheder på denne uges vinylliste finder vi på 19.- og 27. pladsen, hvor henholdsvis The Black Keys’ "Brothers" og Willie Nelsons "For The Good Times: A Tribute To Ray P.." har placeret sig.

 

I klippet herudner kan du høre, og se, første single fra Baby Woodroses album "Freedom", nemlig nummeret "21st Century Slave": 

ANNONCE