if(navigator.userAgent.match(/MSIE|Internet Explorer/i)||navigator.userAgent.match(/Trident\/7\..*?rv:11/i)){ } Flying Lotus kritiseres for sexisme efter joke om Hillary Clinton

Nyhed

Flying Lotus kritiseres for sexisme efter joke om Hillary Clinton

Den amerikanske electronica/hiphop-producer er kommet i vælten, efter han i fredags, på noget kontroversiel vis, udtrykte sin skeptisk omkring præsidentkandidat Hillary Clinton.

Steven Ellison, bedre kendt som Flying Lotus, er kommet i vælten, efter han i fredags, på noget kontroversiel vis, udtrykte sin skeptisk omkring præsidentkandidat Hillary Clinton.

Den amerikanske electronica/hiphop-producer og rapper optrådte fredag aften i et fudsolgt Oakland Fox Theater, og under selve showet valgte Flying Lotus så at udtrykke sin politiske utilfredshed over henholdsvis Donald Trump samt Trumps rival, Hillary Clinton. Flying Lotus talte lige ud af posen og gav blandt andet udtryk for, at han ikke kunne være mere ligeglad med Donald Trump. I forlængelse deraf stillede Lotus ligeledes spørgsmålstegn ved, hvorvidt han ville tildele Clinton sin stemme.

”Jeg ville ikke kunne stemme på en kvinde, der ikke giver et fantastisk blowjob.”


Ovenstående var en reference til Monica Lewinskys affære med Hilary Clintons mand, den tidligere præsident Bill Clinton. Den sexistiske joke om Hillary Clinton faldt dog ikke i god jord hos publikum, hvorfor Lotus efterfølgende var hurtigt til at sige, at det blot var ment i sjov, og at han faktisk havde i sinde at stemme på den kvindelige kandidat.

Som følge af den noget kontroversielle joke er Flying Lotus siden da blevet udsat for megen online kritik fra personer, som var til stede under optræden i Oakland Fox Theater fredag aften.


Efterfølgende har Flying Lotus responderet på de mange kritiske tweets ved blandt andet at udvise sin fulde opbakning til den kvindelige præsidentkandidat i form af et noget forlegent stem-på-Hillary-tweet.


ANNONCE