Nyhed

Guide: Her er weekendens bedste fester

Karrusel indtager gaderne i Odense, farverne flyder i Aarhus og 70’erne hyldes i København

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

 

Dans dig rundtosset i Odenses gader

Der er studiestart i studiebyen Odense, og det betyder en overflod af fester både inde og udendørs. Torsdag vender Karrusel for tredje år i træk, og henover tre dage vil basrytmerne bevæge sig fra Munke Mose over Odense Centrum og ned til Havnen. Forvent dj-sæts fra britiske Blonde, Tue Track og Djuna Barnes, samt optrædener fra blandt andre Gilli, Ukendt Kunstner og Liss.

Hvad: Karrusel 2016

Hvor: Odense C

Hvornår: 8.–10. september

Hvordan: Officielt billetsalg

 

Fest for sidste gang på Blasé

Blasé Club i Odense har valgt at stoppe, mens legen er god, og det sker denne torsdag, når gaderne lukker i Odense. Når klokken slår 23 er det tid til at rykke indenfor, hvor der sættes gang i danseskoene i Blasés notoriske lokaler. Lydsystemet indtages blandt andre Busy Doin’ Nothin’ og Amin Safari.

Hvad: Lukkefesten – Officiel Karrusel Startfest Afterparty

Hvor: Blasé Club, Overgade 45-57, Odense C

Hvornår: 8. september fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Når gade lukker åbnes Slagteriet

Karrusel i Odense indtager vanen tro byens gader, men når solen går ned, og de kedelige skal i seng, rykkes der indenfor. Det sker på Slagteriet, og der er i den sørget for lækre rytmer til sensommerkroppene. Og så er hollandske Steve Void rejst hele vejen til byen for at præsentere sin nye single ”Chemistry”.

Hvad: Karrusel Gadefest Afterparty

Hvor: Slagteriet, Rugårdsvej 5, Odense C

Hvornår: 9. september fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Find farverne frem i Aarhus

Hos Double Rainbow i Aarhus er de på den igen, når farverne indtager klubben og flyder igennem nattelivet. Festkollektivet CPH DEEP står i denne omgang bag løjerne, hvor de smider lækre rytmer efter et farverigt publikum.

Hvad: Neon Rave

Hvor: Double Rainbow, Skovgaardsgade 3, Aarhus C

Hvornår: 9. september fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Den seksuelle medicin flyder igen

Den står på frække rytmer på HeadQuarters i Aarhus, når Sexual Healing igen indtager lydsystemet. Bag pulten finder du som sædvanligt Mathias ”Passion Swayze” Smidt og Thomas ”Hucknall 7700” Dragsbæk, hvor de deler ud af deres seksuelle energi.

Hvad: Sexual Healing

Hvor: HeadQuarters, Valdemarsgade 1, Aarhus C

Hvornår: 9. september fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Gyldne tider på Vega

Golden Days Festival i København har i år 70’erne som tema. Du ved, dengang John Travolta var det nye og din skjorte var fyldt med blomster. Festivalen åbner fredag, hvor det hele går ned på Vega. Landet bedste disco-dj’s spiller deres sprøde musik for rulleskøjtedansere i deres strammeste 70’er-puds. Foruden musikalske indslag fra Christian d’Or og Vinnie Who bliver arrangementet besøgt af selveste Debbie Sledge fra Sister Sledge, der blandt andet står bag hittet ”We Are Family”.

Hvad: Discoteque – Golden Days Åbningsfest 2016

Hvor: Vega, Enghavevej 40, Kbh. V

Hvornår: 9. september fra kl. 19.00

Hvordan: Officielt billetsalg

 

Holder du den vildeste fest? Send info til [email protected]

ANNONCE