Nyhed

Guide: Her er weekendens bedste fester

Weekenden byder på nye koncepter og skarp elektronisk musik

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

 

Grænserne flyttes på Vega


Fredag skydes der et nyt koncept i gang på Vega, der har til formål at præsentere nye artister på tværs af genrerne. Det britiske bookingagentur Girls & Boys har fået æren af at åbne arrangementet, og præsenterer i den forbindelse artister fra hjemlandet og Norden. Silvester repræsenterer Danmark, Wildhart fra Sverige og britiske Mind Enterprises er begge på tapetet, når weekendfesten rykker ind.

Hvad: Girls & Boys @ Vega

Hvor: Vega, Enghavevej 40, Kbh. V


Hvornår: 30. september fra kl. 20.00

Hvordan: Facebook-event


 

Jayda G på Jolene

Der er fredag sprøde rytmer på Jolene i Kødbyen, når canadiske Jayda G lægger vejen forbi med sit lydsystem. Der er masser af grund til at danse, når den canadiske lydmester stikker forbi, hvor lydbilledet udgøres af alt fra house til funk til soul. Lækkert bliver det!


Hvad: Jayda G @ Jolene

Hvor: Jolene, Flæsketorvet 81-85, Kbh. V

Hvornår: 30. september fra kl. 22.00


Hvordan: Facebook-event

 


Straight Outta Bolsjen fyrer op igen

Den står på skarp lokal hiphop på Bolsjefabrikken, når natklubben slår pjalterne sammen med Blær Records til anden omgang af Straight Outta Bolsjen. Der er masser af spændende artister på programmet, hvor disse blandt andre udgøres af De Rygeste, Blodsport og Evigglad.

Hvad: Straight Outta Bolsjen, Part 2


Hvor: Bolsjefabrikken, Ragnhildgade 1, Kbh. Ø

Hvornår: 30. september fra kl. 20.00

Hvordan: Facebook-event

 


Maskebal i Aarhus


Double Rainbow er tilbage med den fede fest, når der fredag stikkes i maskerne. Den står på flotte farver og anonym glamour, når folket stikker i deres vildeste masker, og danser natten lang til sprød elektronisk musik. Musikken lægges desuden af indie-magerne fra Modest.
Hvad: Aarhus Masquerade Ball

Hvor: Double Rainbow, Skovgaardsgade 3, Aarhus C

Hvornår: 30. september fra kl. 23.00


Hvordan: Facebook-event

 


Flavour er klar med hitmaskinen

Du kender rystet hofterne til ”Twerk It Like Miley”, og lørdag byder muligheden sig endnu engang, når manden bag hittet Brandon Beal stikker forbi Rust i København. Brandon Beal er oprindeligt fra USA, men har de seneste seks år været bosat i Danmark, hvor han blandt andet har arbejdet sammen med Christopher og Kato. Brandon Beal hitter lige nu i Danmark med nummeret ”Golden”, der desuden har Lukas Graham med som gæst.

Der er dog ingen grund til at vente helt til lørdag med at skyde weekenden i gang på Rust, da fredag byder på fire års fødselsdag med Boogie Juice.


Hvad: Flavour – Brandon Beal

Hvor: Rust, Guldbergsgade 8, Kbh. N

Hvornår: 1. oktober fra kl. 23.00


Hvordan: Facebook-event

 


Kemiske rytmer i Odense

Slagteriet i Odense sætter lørdag gang i konceptet Chemistry Sessions, hvor de denne gang får fornemt besøg fra Sverige. Lydmesteren er i form af svenske Jonas Sellberg, der har haft stor indflydelse på den elektroniske musikscene i Sverige.

Hvad: Chemistry Sessions – Jonas Sellberg


Hvor: Slagteriet, Rugårdsvej 5, Odense C

Hvornår: 1. oktober fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 


Ny klub sætter gang i deres anden weekend


Den nye spiller i Odense, Aya Club åbnede sidste weekend dørene. Bagmændene har længe været centrale roller i Odenses natteliv, og har tidligere stået bag Blasé på Overgade. Denne weekend når de til anden omgang, hvor der lørdag fyres op for konceptet Saturday Heartbeat. Og det handler naturligvis om hjertevarme.

Hvad: Saturday Heartbeat

Hvor: Aya Club, Klingenberg 14, Odense C


Hvornår: 1. oktober fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 


Holder du den vildeste fest? Send info til [email protected]

ANNONCE