Nyhed

Musikvideo: Röyksopp laver parodi på Daft Punk

Den elektroniske duo fra Norge slipper skør video i psykedeliske farver til nummeret “Never Ever”.

Der er bestemt ikke sparet på specialeffekter i Röyksopps nye musikvideo. Baggrunden er et psykedelisk og skiftende farvespekter, hvor du kan se karikerede typer holde disco-fest, for eksempel en gammel mand, der jammer løs på en Gibson SG-guitar samt en efterligning af en Daft Punk-robot. Se musikvideoen over artiklen.

Det er Röyksopp selv, der står bag produktionen af musikvideoen til “Never Ever”, som nummeret med Susanne Sundfør hedder. Singlen blev udgivet i starten af september og er det første stykke musik fra Röyksopps hånd siden albummet “The Inevitable End” fra 2014. Sangen er et fængende stykke disco-musik, hvorfor det ikke er underligt, at Röyksopps musikvideo er stærkt inspireret af samme genre.

Röyksopp har også lavet digitale samlekort med de otte karakterer, der optræder i “Never Ever”-videoen. Hver karakterer (spillet af henholdsvis Rosie Preston, Sane Phoenix, Tom Bonnington og Jonathan Supajirawatananon) har sin egen playliste på Spotify, som du kan finde via Röyskopps digitale samlekort. Nok har Röyksopp udgivet en ny single, men den norske duo er ikke interesseret i flere album. Energien skal i stedet bruges på at udforske andre arealer i musikkens verden, og samlekortene ser ud til at være sådan en af Röyksopps nye opdagelser.


“Ideen med at gå væk fra albumkonceptet kom af, at vi har så mange musikalske udtryk, som vi gerne vil lave. Et af dem har været at lave en club-sang, men vi vil ikke nødvendigvis gøre et album ud af “Never Ever”. Vi elsker singlen, men vi behøver ikke lave 12 sange for at gøre det,” siger Torbjørn Brundtland, den ene halvdel af Röyksopp, til Rolling Stone.

ANNONCE