Nyhed

Syddansk Universitets Symfoniorkester er nomineret til en Latin Grammy

Den danske unge symfoniorkester er nomineret ved dette års Latin Grammy Awards

Syddansk Universitets Symfoniorkester er sammen med musikerene Julio Botti og Pablo Ziegler nomineret i kategorien "Best Tango Album" ved den amerikanske Latin Grammy Award 2016 for samarbejdet, der er endt ud i albummet "Sax To Tango".

Det er højst usædvanligt, at et dansk navn bliver nomineret til en Latin Grammy Award. Blandt de øvrige nominerede kan nævnes Enrique Iglesias og Buika, begge i kategorien "Record of the Year".

Syddansk Universitets Symfoniorkester blev dannet i 2002 og består af musikstuderende, unge professionelle musikere og dygtige amatørmusikere. Orkesteret er under ledelse af den argentinskfødte dirigent Saul Zaks, der på egen hånd administrer og søger støtte til forskellige projekter, arrangementer og koncerter. Et af målene, der er blevet nået, har været deltagelsen i Summa Cum Laude Festival 2012 i Wien. Summa Cum Laude er den største europæiske musikfestival og -konkurrence for ensembler og kor fra hele verden, som foregår i samarbejde med den Wienske Filmharmoni. 


Du kan følge med i det spændende arbejde via orkesterets Facebookside her.

Awardshowet Latin Grammy finder sted den 17. november i Las Vegas, Nevada, USA.

Herunder kan du høre sangen "Primavera Porteña" fra det nominerede album "Sax To Tango":

ANNONCE