Nyhed

Video: Hardrock-bandet Shotgun Revolution fyrer den af med en lille dreng

Det københavnske heavy-band udgav tidligere i år deres tredje album "All This Could Be Yours". Nu er deres anden single derfra klar med tilhørende musikvideo

Det danske heavy-band Shotgun Revolution udgav tildligere i år deres tredje album "All This Could Be Yours", hvorfra vi allerede har fået singlen "City of Fire" og nu også "Rise to Power", med tilhørende helt ny musikvideo.

Videoen er skudt i en nedlagt industribygning, hvilket giver videoen et råt og barskt udtryk. I videoen ser vi bandmedlemmerne fremføre sangen, mens en lille dreng også får lov til at fyre den af til musikken. 

Du kan se videoen i klippet herover.

Albummet "All This Could Be Yours" udkom tilbage i maj i år og fik af GAFFAs anmelder Keld Rud fire stjerner med på vejen under overskriften 'Bundsolid underholdning'. Keld Rud skrev i anmeldelsen: "Shotgun Revolution er garvede og erfarne herrer, der ved præcis, hvad de har med at gøre. Det er en garant for bundsolid underholdning!". Albummet er desuden mixet af Ben Grosse, der tidligere har arbejdet tæt sammen med blandt andre Slipknot.

Du kan læse anmeldelsen af "All This Could Be Yours" her.

 

 

ANNONCE