Nyhed

Agnes Obel giver dansk koncert

Der opstår noget helt ud over det sædvanlige, når en musikalsk begavelse møder den store koncertsal.

Beatbox Entertainment og DR Koncerthuset præsenterer mandag den 12. juni 2017 Agnes Obel i den store koncertsal. Koncerten i DR Koncerthuset er en del af Obels omfattende Europa-tour.

Billetsalget starter den 7. april.

Den danske sangerinde, sangskriver og pianist Agnes Obel tog store del verden med storm med debutalbummet ”Philharmonics” fra 2010. Obel var ikke kendt i den brede befolkning før udgivelsen, men blev hurtigt en anerkendt dansk artist – med sin blanding af klassisk inspiration og eftertænksom pop.


Agnes Obel udgav i efteråret 2016 sit tredje album ”Citizen of Glass”. Ifølge Obel selv var dette hendes første konceptalbum omhandlende gennemsigtigheden af det private ”jeg”, der er opstået via sociale medier og vores online liv gennem de sidste 10-15 år.

"Citizen of Glass" fik fem stjerner af GAFFAs anmelder Rosa Louise Stilgren med blandt andet ordene: "Det er et helstøbt album, der slår rødder i sin egen tematik og folder sine grene ud i lydlandskabet uden at forråde grundstemningen, der er svalende, minimalistisk og klassisk baseret".

Varm op med singlen "Familiar" fra albummet "Citizen of Glass":

 


 


ANNONCE