Nyhed

Den nye københavnske koncertscene Halvandet offentliggør det fulde program

Se mere om sommerens koncerter på den nye udendørsscene Halvandet

Halvandet har netop lanceret en ny udendørsscene på Refshaleøen, hvor musikken vil runge hele 13 torsdage henover foråret og sommeren 2017. På Halvandet kan koncerterne nydes, mens solen langsomt sænker sig over havnefronten og byens tage.

Scenen indvies torsdag den 4. maj klokken 19.30 af den danske poprockgruppe Dúné, som her skyder musiksæsonen på Halvandet i gang, med en sjældent hørt akustisk koncert.  

Det fulde musikprogram for Halvandet spreder sig over kendte som upcoming navne inden for musikkens verden. Som nævnt kan man opleve Dúné, men også Outlandish byder på et akustusk set-up.

Af de kommende stjerner findes blandt andre Norell, Iris Gold, Alexander Oscar, Vores Allesammens og Mathias Winther. Allerede store navne som Fallulah (billedet), Erann DD og Bobo Moreno er også at finde på plakaten til Halvandet. Skulle du blive træt at den eletroniske-sound som Distortion byder på i centrum af København først i juni, så tilbyder Tue Track en lille helende koncert, som så velnavngivet hedder ”Distortion Healing.”

Halvandet holder selv sommerferie fra 1. juli – 15. august, så du også kan tage på sommerferie uden at gå glip af en koncert. Se det fulde musikprogram til Halvandet nederst i artiklen.

Sidste år fik Halvandet nye ejere og med dem kom en opgradering af det 6500 kvadratmeter store areal. I år har stedet også en badezone, så du kan springe ud i bølgen blå, mens musikken spiller. Med den danske lune af et vejr er der da også tænkt på de regnfulde aftener som den danske sommer ind i mellem byder på. Derfor kan udendørsscenen overdækkes, skulle vejrguderne være nærige med solskinnet og den skyfri himmel.

 

Musikprogram:

4/5 - Officiel åbning af Scenen: Dúné – akustisk

18/5 - Vildnis + Bolværket (dobbeltkoncert)

25/5 - Papa's Got a Brand New Bag

 

1/6 - Distortion Healing med Tue Track

8/6 - Bobo Moreno & Kibsgaard Brothers in Love

15/6 - Outlandish – akustisk

22/6 - Mathias Winther + Vores Allesammens

29/6 - Gustafssons orkester feat. Sara Broberg

 

17/8 - Erann DD m. Bobo Moreno + Halvandet AllStars

24/8 - Iris Gold + Alexander Oscar

31/8 - Norell + surprise (tba)

 

7/9 - Fallulah

14/9 - Afslutningsfest med Halvandet AllStars + guest stars (tba)

ANNONCE