Nyhed

Irah udsender ny video og annoncerer Danmarkstour

Den danske synth-popduo Irah har delt en vokalbåret livevideo og samtidig annonceret en Danmarksturné.

Den danske synth-popduo Irah alias sangerinde Stine Grøn og keyboardspiller Adi Zukanovic – trommeslager Matias Wolf har i al diskretion forladt gruppen tidligere dette forår – har udsendt en ny, vokalbåret livevideo og samtidig annonceret en Danmarksturné, som er blevet døbt “Worship the Sun Concerts”.

Irah har delt en video med en liveudgave af sangen “Interlude”, der er at finde på duoens ep “Into Dimensions” fra sidste år. Den nye video er skudt ved skumringstid i København og indfanger forsanger Stine Grøns vokal, som på smuk vis smelter sammen med byens lydlandskab.

“Sangen opstod under en sang-meditation. Det føltes, som om den havde et kærligt budskab, man ikke skulle oversætte med sit intellekt. Så vi lod den beholde sit eget meditative sprog”, siger Stine Grøn om videoen.


En række festivaler, herunder Spot Festival og Roskilde Festival, har allerede offentliggjort Irah til deres plakater i år. Nu har duoen tilføjet yderligere seks koncerter til programmet i sensommeren og efteråret under navnet “Worship the Sun Concerts”.

Se den flotte liveudgave af “Interlude” her:


Spilleplan over Irahs “Worship the Sun Concerts”-turné:

28. september, Studenterhuset, Aalborg

29. september, Radar, Aarhus


30. september, Sønderborghus, Sønderborg

5. oktober, Harders, Svendborg

6. oktober, Studenterhus, Odense


7. oktober, Lille Vega, København

ANNONCE