Nyhed

Se smuk og stemningsfuld video fra Tue West

I dag udkommer en ny single fra den danske folk/pop-sanger og sangskriver

Den danske sanger og sangskriver Tue West er aktuel med singlen ”Minder der ikke minder om noget”, der netop har fået en flot og stemningsfuld video.

Singlen er et drømmende og historiefortællende stykke musik, som udkommer året efter udgivelsen af det DMA Folk-nominerede album, ”Der er ingen der venter på os.”

Teksten til singlen bliver beskrevet af Tue West som en drøm, der omhandler et intenst og smukt møde, der samtidig stopper pludseligt.


Han udtaler yderligere: ”Efter tre år i provinsen flyttede jeg sidste sommer tilbage til København, med de nye oplevelser og intense storbymøder, det indebærer. Måske er det nogle af de elementer, jeg har taget med i denne beskrivelse af en drøm. En bus med godtfolk i, mod nye mål, åbne horisonter, græs og støv langs vejen og ikke mindst en ledsager, der pludselig står af og forsvinder, men dukker op igen og igen.”

Udgivelsen bakkes op af en forårsturné, der begynder lige efter Tue Wests 40 års fødselsdag i slutningen af april. Han vil også være mulig at opleve på nogle af sommerens festivaler.

 


Hør Tue Wests nye single ”Minder der ikke minder om noget”

Oplev Tue West her:


27/4 Nygadehuset, Aabenraa

28/4 Generator, Ringkøbing

29/4 Amager Bio, København


11/5 Vershuset, Næstved

12/5 Studenterhuset, Aalborg

13/5 Sønderborghus, Sønderborg


 

Læs også GAFFAs anmeldelse af Tue Wests album "Der er ingen der venter på os" lige her.

ANNONCE