Nyhed

Coldplay spillede ekstraordinært nummer dedikeret til ofrene i Texas

GAFFA.dk – Alt om musik

”I vil måske tro, at vi, som et populært band, er skide ligeglade med, hvor vi spiller henne. Men det er vi virkelig ikke,” siger forsanger i Coldplay, Chris Martin, der sammen med sit band fremførte et helt specielt nummer under deres koncert i Miami i går aftes.

Coldplay skulle i udgangspunktet spille koncert sidste fredag den 25. august i Houston, Texas, men grundet den tropiske storm ”Harvey” var den engelske popgruppe nødt til at aflyse koncerten.

Under gårsdagens koncert i Miami fremførte den britiske popgruppe derfor et nyt, helt specielt nummer i ren country-stil med titlen ”Houston #1”. Nummeret var dedikeret til ofrene for stormen og de nuværende oversvømmelser resulteret af den, og vil ifølge forsanger Chris Martin aldrig blive spillet igen.


”I vil måske tro, at vi, som et populært band, er skide ligeglade med, hvor vi spiller henne. Men det er vi virkelig ikke, fordi vi forstår, at vi aldrig ville have været her uden jer,” siger Chris Martin til publikum og fortsætter: 

”Så vi tænkte, siden vi var i Miami og havde nogle ekstra dage, kunne vi skrive en sang til Houston, synge den til jer og sende den over til dem i en ånd af glæde, venskab og håb.”

Se videoen herunder.


Artiklen fortsætter efter videoen.

Coldplay er for øjeblikket på deres amerikanske turné i anledning af popgruppens syvende studiealbum, ”A Head Full of Dreams”, der blev udgivet i 2015 og ep'en "Kaleidoscope", der udkom i juni. Under turnéens premiere på MetLife Stadium i East Rutherford, New Jersey, tidligere denne måned, fremførte bandet en hyldest til Linkin Parks sanger Chester Bennington, der begik selvmord 20. juli, 41 år gammel. 


Du kan læse mere om og se Chester Bennington-hyldesten her.

ANNONCE