Nyhed

"Den nye Lorde" vender tilbage til Danmark

GAFFA.dk – Alt om musik

”Knivskarp pop med overbevisende karakter” er blandt andet, hvad GAFFA skrev om norske Sigrids koncert på Spot Festival tidligere i år. Nu har hun annonceret en kommende koncert i København til foråret

Den blot 20-årige og fremadstormende sangerinde Sigrid har opnået stor succes i hjemlandet Norge samt flere lande udenfor Norden. Hun charmerede anmelderne og publikum på festivalerne Reading og Glastonbury i år, og hun er blevet omtalt som "den nye Lorde" i en artikel fra The Guardian. Den New Zealandske popdronning har for øvrigt også taget Sigrid med på sin personlige Spotifyliste.

Nu kommer altså den norske popsangerinde til Danmark, nærmere betegnet Lille Vega den 22. januar 2018. Billetsalget starter i dag.


Sigrid gæstede både Roskilde Festival og Spot Festival i år. Hendes optræden i Aarhus fik fem stjerner af GAFFAs Rosa Louise Stilgren med overskriften ”Selvsikkert stjernefrø”. Videre skriver anmelderen:

”Der var generelt ikke meget at sætte en finger på, og da Sigrid lukkede ned for festen med “Don’t Kill My Vibe”, stod publikum tilbage med en følelse af at være båret væk af knivskarp pop med overbevisende karakter.”

Sigrid har for nylig skrevet pladekontrakt med Island Records (PJ Harvey, Florence + the Machine, Ariana Grande, red.), og hun debuterede med ep'en ”Don’t Kill My Vibe” tidligere i år. Varm op til koncerten med titelnummeret herunder:

ANNONCE