Nyhed

Jonas Breum – Peter Sommers sangskrivningspartner – er klar med ny single og video

GAFFA.dk – alt om musik

Sangeren og sangskriveren Jonas Breum er klar med sin nye single ”Driver” og den tilhørende video, hvor der kun bliver klippet ganske få gange. Singlen er en forløber for albummet "Initiativ", der udkommer midt i oktober. Videoen er lavet af Søren Lynggaard Andersen. Se videoen ovenfor.

“Driver” er en sang, der hylder initiativet og viljen til at forandre til det bedre. 

“Det er lækkert, når folk vil noget med tilværelsen. Der er en stor kærlighed i at sige: Hvad vil jeg med det her liv, og så handle på det. Initiativ og handlekraft er dragende,” fortæller sangskriveren.


“Mine sange har nok altid været blå, men denne gang er det en dyb himmelblå og ikke en hård, kold neonblå. Sangen har en lys, varm, og storladen stemning. Det er en parole for dem, der forandrer tilværelsen til det bedre – for sig selv og for andre.”

Med “Driver” er Jonas Breum tilbage med ny musik efter en ganske kort albumpause. Sangskriveren udsendte så sent som i januar måned albummet "Endelig fri" baseret på amerikanske dødsdømtes sidste ord.

Jonas Breum har en fortid som sanger og sangskriver i grupperne Coolsville og Breumm, der hver udgav et album i henholdsvis 2005 og 2008. I 2012 udsendte han sit første soloalbum, der blev fulgt af yderligere to album i henholdsvis 2015 og 2017. Desuden udgav han en digtsamling tilbage i 1997, da han kun var 18 år.


Breum har desuden været Peter Sommers komponistpartner på dennes seneste to singler, "Skønne spildte kræfter" og "Bittersød natskygge".

 

 


ANNONCE