Nyhed

Lorenzo Woodrose dropper alias og går solo – album og turné på vej

GAFFA.dk - alt om musik

Lorenzo Woodrose er kendt som frontmand i bandsene Baby Woodrose og Spids Nøgenhat, men nu går han solo og dropper i samme omgang sit kunstnernavn. Han vil fremover udgive musik i sit eget navn, Uffe Lorenzen, og den 10. november udkommer hans første soloalbum ”Galmandsværk”.

Albummet kommer til at være dansksproget, og det er blandt andet derfor, han har valgt at bruge sit eget navn.

”Jeg synes, at jeg har fundet mit eget sprog og måske en mere personlig vinkel end før. Jeg oplever det stadig som en udfordring at skrive på dansk, men jeg føler, at det mere ærlige udtryk kræver en mere ærlig indpakning, og i den sammenhæng føles navnet Lorenzo Woodrose overfladisk,” udtaler han.


I forbindelse med udgivelsen giver Uffe Lorenzen koncerter i Odense, Aalborg, København og Aarhus i løbet af november måned. Han spillede også på Roskilde Festival i år, hvor GAFFA gav ham fire stjerner med ordene: ”Denne formiddag blev reddet efter en kold nat af al den varme, som Lorenzo Woodrose kan mobilisere, når han tryllebinder publikum med en verden af i går, de ikke lige havde set komme. Han spiller godt, har en spændende stemme, om end en anelse monoton i de lyse toner, når der kun er en akustisk guitar med.”

Læs resten af anmeldsen lige her.

Uffe Lorenzen kan opleves live her:


15.11.17: Musikhus Dexter, Odense
16.11.17: Studenterhuset, Aalborg
24.11.17: Loppen, København
25.11.17: Atlas, Aarhus

 

ANNONCE