Nyhed

Prisvindende hiphop til Danmark

GAFFA.dk – Alt om musik

To af Norges store hiphop- og r&b-artister har annonceret dobbeltkoncert i Danmark. Den 11. oktober i år vil Unge Ferrari og Arif droppe deres utallige hits i Lille Vega i København.

Unge Ferrari debuterede i 2015 med albummet ”Til Mine Venner”, som modtog strålende anmeldelser i hjemlandet. Han er blevet nomineret til prisen ”Best Newcomer” i det norske musik- og prisshow P3 Gull og spillede udsolgte shows landet over. Med nummeret ”Nostalgi 3Millioner”, et samarbejde med den norske sangerinde Tomine Harket, har han fået over fem millioner afspilninger på Spotify. Lyt til nummeret herunder.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Arif har med sin legende og energiske tilgang til hiphop udgivet det anmelderroste album ”High End/Asfalt” fra 2015. Udgivelsen var grundlaget for, at han stak han af med Urban-prisen under den norske prisuddeling Spellemannprisen i 2015. To år tidligere vandt han NRK P3 Urørt-finalen under navnet Phil T. Rich. Hans seneste nummer, ”Alene”, har allerede fået over tre millioner afspilninger på Spotify. Lyt til det herunder og varm op til koncerten.



ANNONCE