Nyhed

Snapchat lancerer egen koncert-feature

GAFFA.dk - Alt om musik

Vil dette revolutionere koncertoplevelsen på sociale medier?

Snapchat har udviklet en ny feature, som hedder Crowd Surf. Med denne nye dimension i Snapchat kan man nu se koncerter gennem andres snap – samlet, og fra mange vinkler.

Den nye teknologi udvikles ved hjælp af lyden på snap'sene. Crowd Surf samler simpelthen lydstykkerne, så det er muligt at opleve en live-event og lytte til en sang uden afbrydelser. 


Brugerne kan se andre vinkler fra den samme koncert ved at trykke på en ny knap i højre hjørne på skærmen i Our Stories i appen.

Og det er allerede muligt at checke det ud: Dele af Lordes sidste koncert er blevet tilgængelige. Det skriver netstedet Mashable


Snapchat-brugere skal i udgangspunktet kunne ændre kameravinklen uden at miste konteksten til det, som bliver vist. Jo flere Snapchatbrugere, som er aktive under koncerter og filmer i god kvalitet, jo bedre bliver den samlede oplevelse gennem Crowd Surf.

Når featuren kræver så massiv dækning, tyder det på, at den bliver mest aktuel ved store arrangementer som musikfestivaler, skriver techcrunch

Crowd Surf består af machinelearnings-teknologi og er udviklet in-house af Snapchats eget research-team.


ANNONCE