Nyhed

Clemens møder The Game på ny single

GAFFA.dk – alt om musik

Clemens er kommet i fint selskab. Han medvirker nemlig på singlen "F.Y.F. (F*ck Yo Feelings)" side om side med de amerikanske rappere The Game og Won G, hvor førstnævnte må siges at være en international superstjerne, der har solgt millioner af plader sit gennembrudsalbummet The Documentary i 2005. Og Clemens rapper stadig på dansk.

Samarbejdet kom i stand via det dansk/amerikanske produktionsselskab MacDaniels, der har som målsætning at styrke samarbejder og relationer mellem USA’s og Europas urbane musikscener. MacDaniels er ejet af den amerikanske producer og sangskriver Mac og den danske entreprenør Daniel Sørensen.

Mac var igang med et nyt nummer med The Game og Won G og ledte efter en europæisk rapper til at fuldende sangen. Valget faldt på Clemens på opfordring fra Daniel Sørensen, og Clemens fik efterfølgende tilsendt tracket.


“The Game og Won G havde lavet en virkelig indædt hardcore-rap, og jeg blev bedt om at lægge et vers på. Jeg gik dog også ind og gav mit bud på, hvad jeg synes var et bedre omkvæd, hvor jeg synger ukorrekt ghetto-engelsk’’, siger Clemens. "Jeg spillede højt spil, men heldigvis blev de glade for det over there. De forstod selvfølglig ikke det danske rap, men fik oversat teksten. I forvejen havde jeg gået meget op i teknik og musikalitet, og den del er jo hævet over sprogets begrænsninger,” fortsætter han.

Hør sangen her

Clemens har i 2017 fremført sit 20 år gamle debutalbum Regnskabets time ved en række udsolgte koncerter i landets fire største byer. I 2018 rapper han så hele sit andet album Den anden verden i Vega den 6. april Vega og VoxHall 13. april med gæstestjernerne fra albummet, blandt andre Suspekt, Jokeren og Ataf Khawaja. Til den tid vil albummet dog "kun" fylde 19 år, og der er stadig billetter i salg.


 
ANNONCE