Nyhed

Julekalender låge 16: Hør årets bedste sang ifølge Kaspar Kaae

GAFFA.dk – alt om musik

GAFFA har bedt en række markante og aktuelle danske kunstnere om at vælge deres yndlingssang fra 2017. Sangene får du her som en julekalender-playliste med en ny sang hver dag og en lille kommentar fra kunstneren om, hvorfor netop den sang er vedkommendes favorit. Vi fortsætter med Kaspar Kaae, der er bedst kendt som sanger og sangskriver i CODY, men i 2017 udgav sin første solosingle, "Jeg begyndte at gå", som er blevet et solidt hit på P6 Beat.

16. Slowdive: No Longer Making Time

Kaspar Kaae fortæller: – Det er er sgu altid et ret svært spørgsmål, det der med årets sang. For hvor har der været mange i år fra både gamle rotter og new springs. Et nummer, jeg dog er vendt tilbage til igen og igen er Slowdives "No Longer Making Time". De lyder på deres seneste album som et band, der har været frosset ned siden 1995 for så at vågne en dag tyve år senere, kigge på hinanden og tænke: vi fortsætter da, hvor vi slap, og det er måske det, der tænder mig allermest – nostalgien i lyden. 
 
– I en tid, hvor vi eksperimenterer meget med instrumentering og computere, tror jeg, det har rørt mig mere end forventet at høre netop den lyd, som Slowdive leverer på deres seneste og selvbetitlede album. Da jeg så dem i sommer på Roskilde Festival, kunne jeg mærke, at en lille del af mig måske også havde været frosset ned i min egen søgen og nysgerrighed efter, hvad min egen musik skulle kunne. Den dag i juli blev den lille del af mig tøet helt op, og jeg blev sendt både frem og tilbage i tid. Jeg kan høre den her sang lavt mandag morgen og utrolig højt lørdag aften. Derfor skal "No Longer Making Time" være mit 2017-nummer.  
 
Hør hele julekalenderen:
 
 
Sidste år udgav CODY i øvrigt julesangen "It's Christmas", og den viser vi også videoen til i anledning af den tilstundende højtid:
 
ANNONCE