Nyhed

Sagsøgt for seksuelt overgreb

GAFFA.dk – alt om musik

Gene Simmons, bassist og sanger i hardrock-veteranbandet Kiss, er blevet sagsøgt for at have begået seksuelle overgreb mod en kvinde.

Det er en "kendt radiopersonlighed fra en lokal radiostation", som har sagsøgt Simmons, men vedkommende ønsker at være anonym. Hun hævder, at Simmons kom med "uønskede og umotiverede seksuelle tilnærmelser" under et interview, som fandt sted i Highland, Californien den 1. november, skriver Consequence of Sound.

Simmons skal flere gange have taget kvindens hånd og "tvunget den ned på sit knæ og holdt den på sit kne". Han skal også have rørt hende på halsen og taget hende på bagdelen.

Simmons afviser anklagerne i en udtalelse og oplyser, at han kommer til at modbevise dem med sine advokater. 

"Jeg har ikke angrebet den person, som kommer med disse anklager på den måde, som anklagen siger, eller skade hende på nogen måde. (...) Jeg glæder mig til at møde i retten og få bevist min uskyld," skriver Simmons blandt andet.

Gene Simmons blev for nylig udelukket fra den amerikanske tv-station Fox News på livstid for "upassende og sexistisk opførsel". Blandt andet skulle han have fortalt vitser om Michael Jackson i forhold til pædofili, slået to medarbejdere i hovedet med sin bog "On Power" og bryde ind i et medarbejdermøde, mens han viste sin bare mave og råbte "Chicks, sagsøg mig!"

Simmons har flere gange udtalt, blandt andet til The Sun i 2016, at han har været i seng med mere end 4800 kvinder, men at det er mange år siden, og at han nu er tro mod sin kone Shannon.

 

ANNONCE