Nyhed

Copenhell 2017 fuldender sit program med blandt andre Slayer

Med tilføjelsen af 18 nye navne er Copenhell nu klar med dette års festivalprogram

Med tilføjelsen af 18 nye navne er Copenhell nu klar med dette års festivalprogram, der igen er karakteriseret af store navne inden for hård rock og heavy metal. Den 22.-24. juni vil de danske rock- og metalelskende festivalgæster kunne opleve i alt 41 bands på Refshaleøen i København.

Med årets program udforsker festivalen endnu flere af de hårde genrers forheksende skygger og afkroge, og det rummer ikke kun et bredt udvalg af store klassikere, men også nybegyndere. Copenhell byder i år på alt fra hård rock til mørk metal.

De nye navne, som dermed fuldender årets program, omfatter blandt andet navne som Slayer, Alter Bridge, Baroness, The Dillinger Escape Plan, Hatesphere og Huldre.

 

Slayer

Det amerikanske thrash metal-band er festivalens sidste store hovednavn, og bandet vil lukke Helvíti-scenen lørdag aften. De gamle metal-mastodonter har spillet deres aggressive thrash metal i mere end 35 år, og Slayer beviste i 2015 med albummet ”Repentless” beviste, at de stadig holder niveauet, trods tabet af guitaristen Jeff Hanneman, som døde i 2013.

 

Alter Bridge

Rockbandet har i mere end et årti været kendt for deres melodiske hardrock, og de er desuden kendt som et legendarisk liveband. Da bandets guitarist Mark Tremonti besøgte Copenhell med sit soloprojekt sidste år, gav han den gas, og bandets fans vil ved dette års festival kunne høre Tremontis arrige riffs sammen med Myles Kennedys stemme.

 

Baroness

Det amerikanske band er kendt for sin hårde lyd, som ligger på grænsen mellem sludge-rock og heavy metal. De musikalske kompositioner er blevet mere melodiske og mangesidige med tiden, samtidig med at et nærmest tøjlesløst maskineri ligger til grund for musikken.

 

The Dillinger Escape Plan

Bedst, som alle metalfans gik og troede, at bandet havde besøgt Danmark for sidste gang i Pumpehuset for nylig, vender de nu tilbage med deres sidste koncert i landet på Copenhell 2017. Om bandet skriver fetivalen: ”Hver af det populære mathcore-bands intense og vilde live-optrædener føles som deres sidste, så regn med en fest af en koncert!”

 

Hatesphere

Hatesphere er et navn, der ikke er til at komme uden om på den danske metalscene, og bandet er kendt for sin trang til nærmest at kvæste publikum med sin skånselsløse thrash-metal. Med intet mindre end ni studiealbum og mange hits på CV’et siden bandet startede i 1998 er bandet klar til endnu en gang at smadre publikums trommehinder, når de spiller på Helvíti-scenen på Copenhell.

 

Huldre

Også det populære danske folkmetal-band vender tilbage til Copenhell for at holde en hedensk fest sammen med publikum. ”Traditionelle instrumenter møder moderne lydelementer i musik, der handler om tågede moser, mørke nordiske skove og naturens trolde,” skriver festivalen om det danske band.

 

Derudover har Copenhell fuldendt sit program med følgende navne: Architects, Powerwolf, Black Star Riders, Psychotic Waltz, Nothing More, Batushka, Memoriam, The Raven Age, Ghost Iris, Baest, Slægt og Seven Thorns.

ANNONCE