Nyhed

Distortion klar med 21 nye navne – blandt andre Mura Masa og Riff Raff

Også danske Soleima kan opleves på festivalen

Den københavnske streetfestival Distortion har netop annonceret 21 tilføjelser til årets lineup med navne inden for genrer som hiphop, house, elektronisk pop og r&b. Blandt navnene er den amerikaner-gruppen ABRA, den kvindelige candiske rapper Tommy Genesis og det unge stjerneskud, produceren og sangskriveren Mura Masa. Sidstnævnte er blevet spået 2017 til at være hans år med sit kommende debutalbum ”To Fall Out Of Love To”, hvor blandt andre verdensstjernen A$AP Rocky medvirker.

Læs i øvrigt et nyt GAFFA-interview med Mura Masa: Elektronisk wonderkid med mellemøstlig inspiration

Udover dette er den mærkværdige hillbilly-hiphopper Riff Raff føjet til plakaten. Den texanske rapper, der tidligere har datet verdensstjernen Katy Perry, indtager sammen med DJ Afterthought Rust til Distortion Club.


Distortion har med navne som Maceo Plex og Tales Of Us desuden taget hul på den elektroniske genre, der sædvanligvis udgør en stor del af musikprogrammet. Derudover vil også den danske elektropop-sangerinde Soleima – der ligeledes kan opleves til GAFFA-Prisen i Odeon i Odense 11. marts – optræde til årets streetfestival.

 

Her er hele listen over de nyannoncerede navne:


Distortion Ø // Fredag den 2. juni: 
Mura Masa 
Tale Of Us 
Omar Souleyman 
ABRA
Max Cooper
Ena Cosovic
Tobi Tastic
Shlomniwatz

Distortion Ø // Lørdag den 3. juni:

Maceo Plex 
What So Not 
Tommy Genesis
Ben Böhmer
Acud
Mononoid
Extrawelt
Soleima
Denis Horvat


Distortion Club:
Mike Skinner & Murkage pres. Tonga 
Riff Raff feat. DJ Afterthought

Nedenfor kan du se musikvideoen til den blot 20-årige producer og sangskriver Mura Masas nye single ”Love$ick” featuring A$AP Rocky.


ANNONCE