Nyhed

Ed Sheeran og Gnags helt til tops på ugens danske hitlister

Den danske Top 40-hitliste for denne uge er netop blevet offentliggjort

Den danske Top 40-hitliste for denne uge er netop blevet offentliggjort, og vi danner som altid et overblik over listerne for henholdsvis album, singler og vinyler og opsummerer ugens topplaceringer samt listenyheder.

 

Album Top-40

På denne uges top 40-hitliste over de mest lyttede album finder vi et par nyheder i form af Gnags’ ”Nørd”, som har indtaget førstepladsen og således været med til at skubbe Simon Kvamms ”Vandmand” ned fra sidste uges førsteplads til en niendeplads. Den anden nyhed er at finde på plads 15, nemlig Big Sean med albummet ”I Decided”. Derudover ligger The Weeknds ”Starboy” og Ed Sheerans ”x” stadig i toppen, henholdsvis på en anden- og en tredjeplads. Der er også et par album på retur denne uge, og vi finder blandt andet nyligt koncertaktuelle Metallicas ”Metallica” på plads 37 og Rasmus Seebachs ”Ingen kan love dig i morgen” på plads 40.

 

Track Top-40

I denne uge udgøres listens top tre af Ed Sheerans ”Shape of You”, der igen smyger sig helt op i toppen på en førsteplads, samt af The Chainsmokers’ ”Paris” på en andenplads og Ed Sheerans ”Castle on the Hill” på en tredjeplads. På fjerdepladsen finder vi ”Rockabye” af Clean Bandit feat. Sean Paul & Anne-Marie. Det betyder, at listens top fire er uændret i forhold til sidste uge. Der er dog et par nyheder på listen, blandt andre Sleimans ”Don Diego” på en sjetteplads og ”You Don’t Know Me” af Jax Jones feat. Raye på plads 27. Desuden er der en enkelt single retur, navnlig Alok & Bruno Martinis ”Hear Me Now”, som vender tilbage til listen på en plads 40.

 

Vinyl Top-40

På denne uges top 40-hitliste over de mest lyttede vinyler finder vi Clemens’ ti år gamle ”Regnskabets Time” på en førsteplads, efterfulgt af GAFFA-Prisen-aktuelle Kellermenschs ”Goliath” på en andenplads og Bisses ”Højlandet” på en tredjeplads. Listens fjerde- og femteplads indtages af nyheder i form af henholdsvis Communions’ ”Blue” og Elbows ”Little Fictions”. Derudover kan vi finde tre stærke returneringer på listen i form af Anderson .Paaks ”Malibu”, der indtager en ottendeplads, Solanges ”A Seat at the Table” på tiendepladsen og Folkeklubbens ”Slå Flint!” på plads 12. Længere nede på listen finder vi nyheder i form af Samphas ”Process” på plads 22 og Jonah Blacksmiths selvbetitlede vinyl ”Jonah Blacksmith” på plads 38. Desuden finder vi et par gamle kendinge retur på listen i form af David Bowies ”Hunky Dory” samt Pink Floyds ”Animals”, henholdsvis på plads 37 og 40.

ANNONCE