Nyhed

Danish DeeJay Awards afslører dette års nominerede

Det danske dj-awardshow er for 17. gang klar med sine nomineringer

Påskesøndag den 16. april løber Danish DeeJay Awards (DDJA) af stablen for 17. gang. I år bliver showet afholdt i Amager Bio. Nu præsenteres de nominerede, som du kan se ved at følge linket forneden.

De to største priser på DDJA er Årets Danske Artist og Årets Danske DeeJay. I år skal følgende kunstnere kæmpe om akryl-statuetterne:

Årets Danske Artist: Benal, Blak, Faustix, MØ og Phlake


Årets Danske DeeJay: Flip, Kongsted, Kölsch, Morten og Snavs

Den helt store topscorer er i år Blak med hele seks Danish DDJA-nomineringer. Han har haft et suverænt år både på hitlisterne og på landets diskoteker, og med seks nomineringer kan man vist roligt sige, at hele landet har været ”nede med Blak”.

Udover at være nomineret som Årets Danske Artist er to af Blaks nomineringer i selskab med Jimilian på “Slem igen”, mens han er nomineret to gange til Dancechart.dk-Prisen, to gange til DK-Prisen, og så en gang i kategorien Årets Danske DeeJay-Favorit.


Med fire nomineringer hver følger Benal, Kölsch og Kongsted lige efter Blak på listen over dem, der har mulighed for at løbe med priserne til årets show. Benal er blandt andet nomineret som Årets Danske Artist og for Årets Danske Album, mens de to andre blandt andet er nomineret i kategorien Årets Danske DeeJay.

Til DDJA uddeles hele 23 akryl-statuetter, blandt andet Årets Danske Artist, Årets Danske DeeJay, Kjeld Tolstrup-Prisen (talentpris) og så de to ærespriser, Kim Schumachers DeeJay-Pris og White Horse-Prisen, opkaldt efter Laid Backs klassiker. 

Første gang DDJA blev afholdt, skete det netop i Amager Bio, tilbage i 2001. Ligesom spillestedet er en gammel kending for DDJA, så bliver datoen det bestemt også. I år er DDJA nemlig tilbage på den faste dag: påskesøndag.


Der forventes at være rift om billetterne, da der plejer at være udsolgt. Billetter er sat i salg og kan købes her.

Se alle årets nominerede til Danish DeeJay Awards her.

 


ANNONCE