Nyhed

Hvad vil du spørge 20-års jubilaren Clemens om?

Den turné- og albumaktuelle danske hiphop-veteran svarer på spørgsmål fra GAFFAs læsere

Clemens kan i år fejre 20 års jubilæet for debutalbummet "Regnskabets Time", og det gør han med en stribe koncerter, hvoraf mange allerede er udsolgt, og en jubilæumsudgivelse af debutalbummet – på dobbelt vinyl og med bonusnummer.

I anledning af jubilæet bringer vi et interview med rap-veteranen, og vi synes, I, kære læsere, også skal have muligheden for at stille ham nogle spørgsmål. Så hvis I har noget, I altid gerne har villet spørge Clemens om, er det bare med at komme til tasterne i kommentarfeltet herunder eller på Facebook eller Twitter med hashtagget #clemenssvarer, senest tirsdag den 10. januar klokken 16.

Svarene vil blive bragt her på GAFFA.dk og i næste nummer af GAFFA.


20. januar udsender Clemens "Regnskabets Time – Jubilæumsudgaven", remasteret på dobbeltvinyl – i nummereret gatefoldcover med tekster samt det helt nye nummer "Regnskabets Time Runde 2" som bonustrack. Clemens gør ifølge sit pladeselskab Warner Music her op med alt og alle – især sig selv – og der bliver afregnet kontant. Vinyludgaven af originalen er i dag svær at få fat i og ganske dyr.
 
"Regnskabets Time" fik i sin tid flotte anmeldelser og en guldplade for et salg på over 25.000 eksemplarer og har i dag status af klassiker, der, sammen med et navn som Den Gale Pose, viste en ny og mere aggressiv og grænsesøgende udgave af dansk rap og hiphop efter nogle år kendetegnet ved blødere og mere humoristiske rapnavne som Østkyst Hustlers og Humleridderne.
 
Clemens fejrer også jubilæet med koncerter i landets fire største byer. Han har medbragt nogle markante og nogenlunde jævnaldrende venner på scenen: Jokeren, Ataf, L:Ron:Harald, Blæs Bukki og Morten H. samt DJ Typhoon og Phaze 5 som opvarmning og et fem mands liveband.

Turnéen bringer Clemens og crew til følgende byer:

02. feb Amager Bio, Kbh (udsolgt)
03. feb Amager Bio, Kbh (få billetter)
04. feb Posten, Odense (få billetter)
09. feb Skråen, Ålborg (få billetter)
10. feb Voxhall, Århus (udsolgt)
 
Hør albummet "Regnskabets Time":
 

 

ANNONCE