Nyhed

Oplev Ty Segall live til sommer

Til august kan du se den amerikanske rockstjerne i København

Da den amerikanske multiinstrumentalist Ty Segall sidst besøgte Danmark, blev Pumpehuset indhyllet i psykedelisk inspireret garagerock. Den 27. januar udkommer Ty Segalls nye, selvbetitlede album, og den 23. august kommer han tilbage til København, denne gang i den Grå Hal. 

Ty Segall har rødder i det sydlige Californien, hvor psykedelisk garagerock synes at skylle ind med modermælken, og den lettere ironiske tilgang til musikken og tilværelsen ofte munder ud i surfer-grooves og et farverigt fuzz.

Med kolleger i Jeff the Brotherhood, Thee Oh Sees, White Fence og mange flere er han således en signifikant del af Sydcaliforniens garagerock-kollektiv.


Selvom antallet af Ty Segalls udgivelser er ved at nærme sig det overmenneskelige, har han ingen planer om at holde op foreløbigt. På det nye, selvbetitlede album har han en mission om at finde intet mindre end livets sandhed.

På scenen er Ty Segall og hans band fyldt med energi, som de kyler ud over publikum i form af lynhurtig guitarsmadder og lange fuzz-sekvenser. Med sin bedste ven Mikal Cronin på bas ved sin side, bevidner live-optrædenerne, at Ty Segall finder det mindst lige så vigtigt at skyde sangene af på scenen, som det er at indspille dem i studiet.

 


Facts:

Hvornår: Den Grå Hal

Hvor: 23. august 2017 kl. 20.00


Billetter sælges fra fredag den 13. januar kl. 11.00

 

ANNONCE