Nyhed

Queens of the Stone Age udgiver nyt album i 2017

Vi kommer til at se et nyt album og en verdensturné fra Queens of the Stone Age i år, fortæller Troy Sanders fra Mastodon

Det seneste stykke tid er rygterne omkring en ny udgivelse fra Queens of the Stone Age taget til. Nu ser det omsider ud til, at bandets fans kommer til at høre nyt fra rock-”dronningerne”.

Nyheden kom frem i et interview med Rolling Stone, hvor Troy Sanders fra heavy metal-bandet Mastodon fortalte om nyt fra både Mastodon, At the Drive-In og Queens of the Stone Age:

Queens of the Stone Age, Mastodon og At the Drive-In har alle været i studiet, og vi har alle nye plader, der kommer ud i år. Vi har alle sammen været ekstremt travle med at skrive og optage, og vi kommer til at få super travlt med at turnere rundt i verden. Så jeg tror, vi alle er tilfredsstillede til en vis grad med alt det, vi har gang i.”

Det er nu knap fire år siden, at Queens of the Stone Age udgav deres sidste album under navnet ”… Like Clockwork”. Udsigten til et nyt album ser således ud til at slukke bandets fans’ langvarige tørst.

I sommer udtalte bandets guitarist, Troy Van Leeuwen, i et podcast kaldet ”2 Hours with Matt Pinfield”, om det kommende album:

”Vi er allerede gået i gang med at snakke om, hvad vi vil gøre på det næste Queens of the Stone Age-album. Med hensyn til indspilning vil vi lave noget inden slutningen af året. Vi er spændte på at finde sammen igen og følge op på ”… Like Clockwork”, som var et virkelig stort album for os, personligt set. Det var stort, fordi det var det sværeste album at lave. Det prøver vi på ikke at gøre igen.”

ANNONCE