Nyhed

Tidligere AC/DC-trommeslager – dømt for dødstrusler – giver dansk koncert

Oplev den legendariske Phil Rudd banke igennem på ... trommerne

Den 6. april giver AC/DC’s legendariske tidligere trommeslager, Phil Rudd, koncert sammen med sine venner på High Voltage i København.

Phil Rudd har været med på alle undtagen tre af AC/DC's 18 album, der samlet set har solgt over 200 millioner eksemplarer, og er en af rockhistoriens meget ansete trommeslagere.

I 2014 indspillede han sit første soloalbum ”Head Job” sammen med sine venner, men han blev forhindret i promovere albummet og turnere på grund af problemer med op til flere meget omtalte og højt profilerede retssager. Du kan høre albummets titelsang i videoen forneden.


Sagerne, såvel som Phil Rudds engagement i AC/DC, er nu bag ham – det endte med, at Rudd blev idømt otte måneders overvåget afsoning i eget hjem og en bøde på cirka 600.000 kroner for dødstrusler og besiddelse af stoffer – og han er nu klar til at komme Europa rundt og spille sit eget materiale og måske en håndfuld eller to af AC/DC’s største klassikere.

Koncerten giver mulighed for at komme helt tæt på den legendariske trommeslager i de intime rammer på High Voltage, som endda er opkaldt efter et klassisk AC/DC-album.


Facts:

Hvor: High Voltage, København


Dato: 6. april.

Pris: 225 kr.

Aldersgrænse: 18 år.

ANNONCE