Nyhed

Guide: Her er weekendens bedste fester

GAFFA – alt om musik

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

 

Ferietechno i Kødbyen


Solen står højt på himlen, og når du engang tager hjem fra en dag på Bryggen, er der al grund til at stikke forbi KB18. Natklubben og spillestedet i Kødbyen har det med at holde fester, der passet til feriehumøret, og torsdag fyres der op for Ferietechno. Musikken bliver leveret af et hav af dj’s, der er inviteret til at holde gang i festen hele natten, og når du engang er færdig med at danse, passer det sikkert meget godt med, at solen til den tid er stået op.

Hvad: Ferietechno

Hvor: KB18, Kødboderne 18, Kbh. V


Hvornår. 20. juli fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 


Copenhagen Beach Festival

Lad os håbe på godt vejr i weekenden, for fredag løber Copenhagen Beach Festival af stablen. Det foregår alt sammen på Amager Strand Promenaden, og det varer hele weekenden. Foruden masser af dj’s, der blandt andet inkluderer Pharfar, præsenteres der et hav af artister, hvor blandt andet Kaka er på programmet. Og så er det ovenikøbet gratis.

Hvad: Copenhagen Beach Festival 2017


Hvor: Amager Strand Promenaden, Kbh. S

Hvornår: 21.–23. Juli

Hvordan: Facebook-event

 


Jay-Z og Nas hyldes af Rust


Gik du glip af koncerten med Nas på Roskilde Festival, eller kan du bare ikke få nok hiphop fra New York, bør du ikke undgå fredag aften på Rust. De to amerikanske rappere Jay-Z og Nas har fået tildelt en hel aften kun til dem, og det betyder festbangers ud over det sædvanlige. De to rappere vil blive sat op mod hinanden i et forsøg på endegyldigt at afgøre, hvem der er den sande konge af New York.

Hvad: Jay-Z vs. Nas Tribute

Hvor: Rust Natklub, Guldbergsgade 8, Kbh. N


Hvornår: 21. juli fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event


 

Tropisk tordenvejr på Hawsfabrikken

Jolene i Kødbyen omdannes lørdag til Hawsfabrikken, og der er lovet tropisk tordenvejr. Savner du de mere tropiske himmelstrøg, har Jolene muligvis svaret, når Dee Brown og Mads Bjerregaard sætter gang i lydsystemet.


Hvad: Hawsfabrikken – Tropic Thunder

Hvor: Jolene Bar, Flæsketorvet 81-85, Kbh. V

Hvornår: 22. juli fra kl. 21.00


Hvordan: Facebook-event

 

Holder du den vildeste fest? Send info til [email protected]


ANNONCE