Nyhed

Kunne ikke holde masken, da hans sang blev ”ødelagt” på scenen

GAFFA – alt om musik

Da Sting for nylig var i Sverige for at modtage den prestigefulde Polar Music Prize (ofte kaldt musikkens Nobelpris), blev han hyldet med versioner af sine egne sange på scenen. Optrædener som disse er ofte en succes – mange husker videoen med rørte Led Zeppelin-medlemmer under en hyldest i 2012  eller Patti Smith, der bliver rørt af First Aid Kit til Polar Music Prize-uddelingen i 2011 – men det kan også gå mindre heldigt.

Og det sidste var tilfældet, da sangeren, sangskriveren og guitaristen José Feliciano fra Puerto Rico skulle hylde Sting med sin flamenco-orienterede version af Police-klassikeren ”Every Breath You Take”.

Artiklen fortsætter under videoen:



Reaktionen fra Sting, siddende med fru Trudie Styler og klemt mellem den svenske kongefamilie, siger en hel del om, hvad han synes om Felicianos version af sangen. Feliciano forholder sig meget frit til grundrytmen og har indlagt en yderst energisk solo på spansk guitar. Da Feliciano er blind, kan han dog ikke selv se Stings ansigtsudtryk.

José Feliciano har udgivet plader siden 1965, har solgt millioner af album og er især kendt for julesangen "Feliz Navidad" fra 1970.

Sting giver i øvrigt koncert i Royal Arena i København 24. september, og der er stadig ledige billetter.

Varm op med originalversionen af ”Every Breath You Take”:

ANNONCE