Nyhed

Major Lazer overrasker med ny ep – med dansk bidrag

Dancehall-popfænomenet er klar med seks nye sange med markante gæster

Dancehall-popfænomenet Major Lazer har netop udgivet en ny ep uden forsvarsel. Den har fået titlen "Know No Better" og indeholder seks sange, deriblandt en ny single med samme titel som ep’en.

Ep’en følger bandets seneste studiealbum "Peace is the Mission", der udkom for nøjagtig to år siden, og de store singlehits “Run Up” feat. PARTYNEXTDOOR og Nicki Minaj, “Cold Water” feat. Justin Bieber og MØ samt “Lean On” med DJ Snake feat. MØ.

Denne gang henter Major Lazer i højere grad end tidligere inspiration fra deres rejser til blandt andet Pakistan, Cuba, Sydamerika og Afrika.


På "Know No Better" samarbejder trioen med artister fra hele verden. Heriblandt Machel Montano fra Trinidad og Busy Signal, Sean Paul og Konshens fra Jamaica, hvorfra Major Lazer-medlemmet Walshy Fire også stammer.

Et af de nye numre, "Jump", er i øvrigt produceret i samarbejde med danske Nonsens (billedet, med Diplo fra Major Lazer som nummer to fra venstre).

I september sidste år blev gruppen inviteret af Diplo til at besøge ham i hans studie i LA. Det besøg har nu resulteret i, at Nonsens & Diplo har produceret nummeret “Jump” feat. Busy Signal på den nye Major Lazer-ep.


Nonsens arbejder pt. på et officielt MØ-remix samt en håndfuld nye singler i samarbejde med blandt andre Mad Decent og Goodenuff.

 

Tracklisten ser ud som følger:


1. Know No Better (feat. Travis Scott, Camila Cabello & Quavo)
2. Buscando Huellas (feat. J Balvin & Sean Paul)
3. Particula (feat. Nasty C, Ice Prince, Patoranking & Jidenna)
4. Jump (feat. Busy Signal)
5. Sua Cara (feat. Anitta & Pabllo Vittar)
6. Front of the Line (feat. Machel Montano & Konshens)

GAFFAs anmelder Simon Nathanael var forholdsvis glad for Major Lazers seneste album, "Peace is the Mission", som han tildelte fire stjerner og blandt andet følgende ord:

"Selvom der også er plads til mere klassisk Lazer-dancehall-festival-tracks som "Light It Up" og tågehorns-breaks på "Too Original" og "Roll The Bass", så er der generelt skruet op for de melodiøse, ufarlige omkvæd og ned for den hidsige reggaeton- og favela-inspirerede dancefusion. Det giver pladen en fornemmelse af helstøbt, poleret EDM-popværk, dog på bekostning af tidligere tiders fandenivoldskhed." Læs hele anmeldelsen her.


Hør titelnummeret til "No Know Better" her:

ANNONCE