Nyhed

Madlib og Bikstok deltager i gadefesten til Distortion

GAFFA – alt om musik

Nu er der ikke længe til gadefesten Distortion på Vesterbro fra 31. maj til 4. juni. Red Bull Music Academy indtager den stemningsfulde Litauens Plads i hjertet af Vesterbro og forvandler stedet til en gigantisk gadefest den 1. juni. Det festlige knudepunkts line-up byder på blandt andre amerikanske beatmager Madlib og de danske reggae-konger fra Bikstok.

Bikstok foldede deres rablende dancehall ud på Train i slutningen af 2015, hvor et veloplagt og tætpakket publikum var inviteret til fest. GAFFA-anmelder Kristian Pedersen gav koncerten fem stjerner og forklarede at som liveoptræden er ”Bikstok bare en helstøbt og vanvittig festforestilling”, hvilket garanteret også bliver synligt til Distorsion.

Derudover byder programmet også på andre danske og svenske kunstnere. Det Stockholmbaserede crew Respekt My Hustle med artisterne Cherrie, Silvana Imam og Erik Lundin kommer på besøg fra Sverige. RMH anses som den nye generation af svensk hiphop og r’n’b, som for tiden imponerer med personlige tekster, rammende sange og masser af attitude.


For at færdiggøre programmet har Red Bull Music Academy inviteret en række danske artister, der opererer inden for samme musikalske tradition som hovednavnet Madlib, til deres del af gadefesten. Du kan derfor opleve det unge producer-stjerneskud Bwoy De Bhajan, Den Sorte Skole-medlemmet Simon Dokkedal og den skævt lyriske rapper Keis Khatib. Lineuppet rundes af med r’n’b-sangeren Marcus Gordon.

Der er med dette setup lagt op til en ordentlig del af gadefesten, hvor publikum både vil smelte og svede i sommersolen på Vesterbro.

Bliv helt klar til gadefesten med Bikstoks "80'eren":


 

 

 


ANNONCE