Nyhed

Omfattende tyverier fra musikere på Spot Festival

Flere musikere har været udsat for indbrud i biler og en turbus

Spot Festival var en stor musikalsk succes, men flere af de optrædende musikere blev desværre udsat for tyveri under festivalen. De har nu lavet en fælles Facebook-side, hvor de efterlyser det stjålne udstyr.

Gruppen Mattis har eksempelvis været udsat for indbrud i deres turbus, som holdt tæt på Radisson Hotel i Scandinavian Congress Center, og fået stjålet en større samling instrumenter og udstyr. Også musikeren Jeppe Vingum Jørgensen har været udsat for indbrud i sin bil, som ligeledes holdt parkeret tæt ved Radisson Hotel, og mistet adskillige instrumenter og meget udstyr. Flere andre musikere har været udsat for indbrud i biler i samme område, og de antager, at tyverierne har været organiserede.

– Det er simpelthen pisse-ærgerligt. Om det er indbrud i en villa eller i en bil, så har man altid ondt af dem, det går ud over, siger Gunnar Madsen, leder af Spot Festival, til Aarhus Stiftstidende. Han vil gerne gøre noget for at opgradere sikkerheden fremover:


– Vi har ikke ret til at foretage os noget på Radissons grund, men kan vi finde et areal, inden for rimelig afstand til festivalens centrum, hvor bilerne kan holde, så vil vi gerne hjælpe med vagter, som kan passe på udstyret. Vi kan ikke tvinge folk til at holde der, men vi kan give dem muligheden fremover, siger Gunnar Madsen.

De bestjålne musikere har nu oprettet en Facebook-side med beskrivelser og billeder af det bestjålne udstyr. Se Facebook-siden her.

 


 

ANNONCE