Nyhed

Ugens Topsify Hit: Nyt album fra Paramore efter fire års tavshed

"After Laughter" er på gaden i dag

Ugens Topsify Hit er i denne uge et helt album, nemlig Paramores helt nye album, "After Laughter".

Paramore brød igennem på det kommercielle verdenskort med hits som ”Ignorance” og Twilight-soundtracket ”Decode”. Kvintetten fra Tennessee er blevet til en trio, og nu, efter fire års stilhed, er Paramore tilbage. I dag udkommer albummet "After Laughter", og den 12. juli kommer Paramore forbi København for at give smagsprøver på de nye sange under en koncert i Store Vega.

Da Paramores forsangerinde Hayley Williams var bare 13 år gammel, flyttede hun til byen Franklin med sin familie. Her mødte hun brødrene Josh (guitar) og Zac Farro (trommer), og sammen med vennerne Jeremy Davis (bas) og Jason Bynum (guitar) skabte de Paramore.


Paramore udgav deres første album”All We Know Is Falling” i 2005, da bandmedlemmerne stadig var unge teenagere. Albummet slog aldrig helt igennem – det gjorde opfølgeren ”RIOT!” fra 2007 til gengæld, med blandt andet den emo-punkede single ”Misery Business”. Det var dog først med ”Brand New Eyes” i 2009, at Paramore for alvor høstede succes med singler som den romantiske ”The Only Exception”, den No Doubt-esque super-single ”Ignorance” og Twilight-hittet ”Decode”. I 2013 udkom Paramores fjerde album, der var selvbetitlet og blandt andet indeholdt den Fall Out Boy-inspirerede ”Still Into You” og den energiske førstesingle ”Now”. 

I 2015 blev Paramore reduceret til en duo, der består af sangerinde Hayley Williams og guitaristen Taylor York, som har været med siden 2007. Duoen begyndte at arbejde på nyt materiale i marts 2016, og nu er de altså klar med et femte album ”After Laughter”.

Hør hele albummet "After Laughter":

 


Hør hele ugens Topsify Denmark-playliste "Ny Musik" nedenfor på Spotify – og husk, at du kan følge den på Spotify, så bliver du løbende opdateret med den bedste nye musik.


 

ANNONCE