Nyhed

Langelandsfestival er klar med musikprogrammet

Blandt andre Lisa Ekdahl og Michael Bolton kan opleves på årets festival

Langelandsfestival er klar med det fulde musikprogram. Festivalen byder på fire internationale hovednavne, nemlig den svenske pop- og visesanger og -sangskriver Lisa Ekdahl (billedet), den irske soulsanger Andrew Strong, den amerikanske pop/soulvokalist Michael Bolton og mere soul fra Al McKay, guitarist, sangskriver og et af de originale medlemmer fra Earth, Wind & Fire.

Festivalen kan også præsentere masser af danske kunstnere, blandt andre Sanne Salomonsen, Gnags, Folkeklubben, Nabiha, Medina, Dúné, Kato, Peter Belli, Gulddreng, Burhan G og Nik & Jay.

– Det er vores mål, at alle vores 25.000 festivalgæster får en stor oplevelse, og det er derfor en kæmpe fornøjelse, at vi i år kan byde velkommen til Langeland til en række internationale kunstnere med masser af hits i rygsækken og en kæmpe fanskare i Danmark, siger festivaldirektør Flemming Scheel til Ritzau, citeret af Fyens Stiftstidende.

Langelandsfestival, der altid har gjort en dyd ud af at være familievenlig, har fundet sted hvert år siden 1991 og løber i år af stabelen fra 22. til 29. juli.


ANNONCE