Nyhed

Mød album- og turnéaktuelle Katinka i GAFFA april – på gaden i dag

Læs også interviews med Father John Misty, De Danske Hyrder, Sampha og Jonah Blacksmith, læs alt om GAFFA-Prisen – og meget mere

Så er GAFFAs fjerde nummer i 2017 på gaden. 68 sider sprængfyldt med interviews, nyheder, anmeldelser, koncertkalender og meget mere. Du kan nu læse bladet online eller finde det på en café, et bibliotek, en pladebutik, et spillested eller en anden kulturinstitution nær dig.

Månedens hovedhistorie er et stort interview med Katinka, der er aktuelle med deres debutalbum "Vi er ikke kønne nok til at danse" og en stor turné. Vi har mødt gruppen og ikke mindst den karismatiske sanger og tekstforfatter Katinka Bjerregaard til en snak om ærlighed, følelser og om at være en uperfekt rollemodel.

Roskilde-festivalaktuelle Father John Misty er klar med sit tredje album under Father John Misty-aliaset, "Pure Comedy". Vi har sat den flamboyante sanger og sangskriver stævne til en samtale om gnavne hvide mænd, angst, LSD, Nick Cave – og naturligvis det nye album.


GAFFA-Prisen er veloverstået. Se masser af billeder fra festen og læs store interviews med de glade vindere Dizzy Mizz Lizzy, Mads Langer og Specialpris-modtager Annisette fra Savage Rose.

Desuden kan du læse interviews med De Danske Hyrder, Sampha og Jonah Blacksmith, album- og turnéaktuelle Love Shops svar på læsernes intelligente spørgsmål, læse et interview om kulturminister Mette Bocks musiksmag – og meget mere.

Find GAFFA på en café, et bibliotek, en pladebutik, et spillested eller en anden kulturinstitution nær dig eller læs bladet online. Du kan også få GAFFA sendt direkte til døren hver måned for kun kr. 29,-: tilmeld dig GAFFA Guld her. Rigtig god fornøjelse med apriludgaven af GAFFA!

Hør en playliste med kunstnere fra GAFFAs aprilnummer:


v>
ANNONCE