Nyhed

Ny-lanceret bade- og musikfestival offentliggør nye navne

Der er lagt op til en festlig sommerdag, når The Lake, Forbrændingen og Prxjects indbyder til et nyt festivalkoncept i Albertslund

Den nye danske festival Badesøen er klar med tre nye navne.

Det er tidligere blevet annonceret, at endagsfestivalen Badesøen sættes i søen for første gang på dansk jord. Festivalen er blevet til i et samarbejde med den eksperimenterende internet-radio The Lake sammen med det lokale spillested Forbrændingen og kulturlaboratoriet Prxjects.

Konceptet går i al sin enkelhed ud på, at man vil placere koncerter rundt om friluftsbadet i Albertslund, hvor man deri kan tilbyde gæsterne udflugtsoplevelsen kombineret med en række koncerter.

Dette projekt lanceres således til sommer, og i dag kan arrangørerne løfte sløret for tre nye navne til festivalen, hvor The Savage Rose blandt andre allerede er blevet offentliggjort.

Der er tale om Skammens Vogn, den svenske syrerockgruppe Dungen og til sidst den ghanesiske folkesanger King Aysoba, der skal være med til at pryde festivalen.

Det er altså første gang, at festivalen sættes i gang, men The Lake har afprøvet projektet uden for landets grænser. Rasmus Stolberg, som er en del af bandet Efterklang, der grundlagde radioen fortæller:

”De seneste to år har vi afholdt By The Lake i Berlin ved den smukke sø, Weißer See. Nu tager vi konceptet til Danmark og ud til det dejlige friluftsbad i Albertslund, som er den perfekte ramme om en udflugt for alle nysgerrige sjæle. Vores ambition er, at Badesøen bliver den bedste sommerdag i 2017 og et musikarrangement med inspirerende stemning og indhold, som ikke findes andetsteds i det danske festivallandskab”.  

Festivalen afholdes den 29. juli.

ANNONCE