Nyhed

Se ny musikvideo med GAFFA-Prisen-aktuelle Turbolens – med Bo Madsen, eks-Mew i spidsen

Bo Rune Madsen forlod i 2015 Mew, hvor han var medstifter og guitarist. Nu er han gået sammen med børn fra 5.-8. klasse om projektet Turbolens.

Bo Rune Madsen forlod i 2015 Mew, hvor han var medstifter af det populære band og guitarist. Nu er han gået sammen med børn fra 5.-8. klasse om projektet Turbolens. Turbolens er netop blevet annonceret til en optræden under GAFFA-Prisen i Odeon i Odense den 11. marts, og i den forbindelse kan bandet i dag løfte sløret for en ny musikvideo til førstesinglen “Rastløse Bevægelser”. Se videoen nedenfor.

Den nye video tager udgangspunkt i samme barnagtige sindstemning, der karakteriserer den opløftende single. Side om side med en større børneflok spiller Bo selv hovedrollen, hvor han står på skateboard, mens han spiller guitar og fremfører teksten til “Rastløse Bevægelser”.

Bo Rune Madsen udtaler selv om det nye nummer og video: “Jeg har prøvet at indfange en lille del af børnenes verden. Den verden, der eksisterer, når vi lukker døren ind til børneværelset. Når de er alene, uden voksne, dybt i fantasiens verden, legende og eksperimenterende.”


Til GAFFA-Prisen-showet i Odeon i Odense den 11. marts optræder også Bo Madsens gamle bandkolleger Mew, Simon Kvamm, Kellermensch, Katinka, Soleima og Aksglæde. Der er stadig billetter i salg via GAFFA.dk/prisen

ANNONCE