Nyhed

To markante kvindestemmer til Red Bull Sound Select

Danske Jada spiller med den finske hit-sangerinde Alma til Red Bull Sound Select, der løber af stablen i Pumpehuset.

Danske Jada spiller med den finske hit-sangerinde ALMA til Red Bull Sound Select, der løber af stablen den 7. april i Pumpehuset. 

Til Red Bull Sound Select kan man snart opleve to spændende bud på nye stjerner på den skandinaviske popscene. Dels hovednavnet, finske Alma, der har hittet med sangene “Karma” og senest “Dye My Hair” og dels danske Emilie Molsted, der er debuterer med sit projekt Jada og er særligt udvalgt til arrangementet.

Missionen i Red Bull Sound Select er at give spændende artister fra den danske musikundergrund et skub fremad. Det skub har Jada gjort sig fortjent til, og det kulminerer nu med koncerten med det større hovednavn Alma.


Fra begge parter er der tale om ambitiøs popmusik, der har den gode melodi i fokus. Jada skriver og producerer selv sine sange med en klar vision for øje.

“Jeg vil rigtig gerne være inde over alle aspekter af projektet”, fortæller hun. “Det er dejligt at samarbejde med en masse kreative folk, men i sidste ende har jeg selv en decideret kunstnerisk vision”.

Det bliver altså en koncert med to markante og karakterfulde kvindelige stemmer til Red Bull Sound Select den 7. april. Jada er udvalgt til arrangementet af den musikalske iværksætter og dj Le Gammeltoft.


Billetter sælges kun ved indgangen.

Varm op med Almas hitsingle "Dye My Hair":


ANNONCE