Nyhed

Her er de optrædende til Kronprinsparrets Priser

GAFFA.dk - Alt om musik

Uddelingen af Kronsprinsparrets Priser finder sted lørdag den 25. november i Jysk Musikteater i Silkeborg, og blandt de optrædende til showet finder vi blandt andre bysbørnene Simon Kvamm og Shaka Loveless.

Simon Kvamm vil på scenen få selskab af Marie Højlund aka. Marybell Katastrophy, som var hans samarbejdspartner på teaterkoncerten Lyden af de skuldre vi står på, der har kørt på Aarhus Teater i efteråret. Til prisoverrækkelsen vil de spille en nyfortolkning af klassiskeren ”Dejlig er jorden”.

Ny bliver også Shaka Loveless’ optræden, da han går på scenen med sin helt nye single ”Hvad er det egentlig, du vil”.

LÆS OGSÅ: Nephew er tilbage med koncerter, ny musik og nyt medlem

Aura, som har floreret på de danske tv-skærme i Toppen af Poppen, kommer også forbi og spiller titelnummeret fra sin seneste plade, Can’t Steal The Music.

Traditonen tro kommer de skrå brædder også til at blive betrådt at unge, talentfulde fødder. Dette år er det duoen Jærv, der spiller smuk elektropop med nummeret ”Stille hjerte”, og Bisse, som optræder med sin personlige sang ”Drøm til min far” sammen med fire strygere fra DR Symfoniorkester.

Du kan desuden læse en Spot-artikel om Jærv i GAFFAs aktuelle november-udgave samt et forside-interview med Bisse i september-udgaven.

LÆS OGSÅ: Bisse udgiver punket børnesang

Kronprinsparrets Priser blev indstiftet af Bikubenfonden i 2004 som en bryllupsgave til parret. Der vil på aftenen blive uddelt fire priser: Kronprinsparrets Sociale Pris, Kronprinsparrets Kulturpris samt de to Stjernedryspriser.

ANNONCE