Nyhed

”It’s Rihanna, nigga!”

GAFFA.dk - Alt om musik

N.E.R.D. er tilbage! Hiphop-trioen har netop udgivet deres nye single og musikvideo ”Lemon” – featuring ingen ringere end Rihanna.

No-one Ever Really Dies er, hvad N.E.R.D. står for. Og det må siges at være sandt, for efter syv års stilhed fra hiphop-drengene (udover deres bidrag til Svampebob-filmen i 2015), er Pharrell Williams, Chad Hugo og Shae Haley nu klar med et triumferende comeback. Det er med en rappende Rihanna og et drønhamrende groovy miks.

Det bliver funky, svedigt og tight, når Pharrell Williams-gruppen bakker op om Rihannas sprøde rap-vokal. Og som pop/r&b-stjernen slutter sin hiphop-tirade: ”It’s Rihanna nigga, my constellation in space!”

LÆS OGSÅ: Björk til Danmark

Pharrell Williams indleder ”Lemon” med teksten ”The truth will set you free / but first, it’ll piss you off”. På billedsiden er det dog Rihanna, man først ser. Hun er i færd med at barbere en imponerende hårpragt af hovedet på en kvinde. Og når alt håret er væk, står kun sandheden tilbage. Resten af musikvideoen følger nemlig kun selvsamme kvinde, der (næsten bogstaveligt talt) danser og shaker røven ud af bukserne i halvmørket af en lagerhalslignende bygning blandt lukkede, neonoplyste butikker til lyden af Rihanna og Pharrell.

Se videoen her:

Artiklen fortsætter efter videoen

N.E.R.D. har nyligt teaset via flere platforme, at de var på vej med nyt materiale. Blandt andet med store plakater på festivalen Camp Flog Gnaw Festival, på plakattavler verden over, på deres hjemmeside og på sociale medier. Man havde set singlen komme – men at rap-Rihanna var en feature, var ganske uforudset.

Det potentielle album, der kan følge i kølvandet singlen ”Lemon”, er således kommet flyvende fra start, inden det overhovedet er annonceret. Det bliver bandets femte album efter Nothing i 2010.

ANNONCE