Nyhed

Julias Moon-forsanger går solo

GAFFA.dk - Alt om musik

Louis Samson var forsanger i den populære danske elektro-pop-duo Julias Moon. Gruppen gik fra hinanden i 2016, og nu går Louis Samson solo med en ny single, der udkommer i dag. GAFFA har taget en snak med Samson om både single og solokarriere.

Onsdag den 15. november delte Louis Samson en kort video på Instagram, der afslører en bid af en ny sang med den catchy linje ”I’ve been such a fool” foruden overskriften ”Reflection 17.11.2017”. Videoen er et close-up af Louis Samson, der retter på hår og skæg, nærmest som i et spejl, mens lydsiden er en elektronisk, funky R&B-klang med en markeret bas.

Artiklen fortsætter efter opslaget


 

first song out this friday ♥️

Et opslag delt af Louis Samson (@_louissamson_) den


I kommentarfeltet skrev Samson: ”First song out this friday ♥". Det betyder ganske enkelt, at Julias Moon-frontfiguren er tilbage. Hans allerførste single, ”Reflection”, er en forsmag på en kommende ep, og singlen er netop udkommet i dag. Hør den her:

Artiklen fortsætter efter Soundcloud-linket


Vi har taget en snak med Samson om hans nye soloprojekt. Han indleder med et tilfredst suk og kommentaren ”Jeg er en glad mand”. Muligvis fordi det netop er blevet offentliggjort, at ”Reflection” bliver P3’s Uundgåelige i næste uge. Og fordi han har glædet sig rigtig længe til at komme i gang igen.

Det er et år siden, at Julias Moon gik i opløsning, men Louis Samson har altid haft en drøm om at blive soloartist.

- Så her i det sidste års tid har jeg holdt lidt fri, tænkt over en masse ting og fundet ind til mig selv igen. Og nu er vi her, udtaler han.


"Jeg har aldrig udgivet noget, der er så personligt som det her"

Popsangeren blev i maj 2016 gift med skuespillerinden Sarah-Sofie Boussnina, og hendes arbejde har givet anledning til en del rejseaktivitet. Han har derfor kunnet samle inspiration fra både Norge, Prag, Italien, Tunesien og London, og om singlen understreger han skarpt, at han selv har skrevet nummeret og desuden har fungeret som co-producer. Sangen er nemlig enormt personlig:

- Det er meget råt det her, det er meget personligt. Jeg har aldrig udgivet noget, der er så personligt som det her. Det er demo-vokaler og takes, jeg har taget i min egen lejlighed og på hotelværelser rundt omkring. Det er bare indspillet råt lige fra hjertet uden at polere det af som et færdig produkt.


LÆS OGSÅ: NorthSide-aktuelle A Perfect Circle tilbage med ny video

Sangeren fortæller, at han brugte pausen på at tage den med ro og grave ind til det, der virkelig betyder noget i hans musik.

- Til sidst brugte jeg så meget tid på det, at jeg næsten ikke opfattede hvad der foregik omkring mig. Jeg havde rigtig svært ved at være til stede i mine omgivelser og i alle de store begivenheder, der foregik omkring mig. ”Reflection” er kulminationen på den erkendelse, jeg opnåede, ved at trække mig tilbage.


Netop dét tema er tydeligt i sangen, der konsekvent vender tilbage til sætningen "I didn't notice" og "I guess I spent a little too much time in front of the mirror".

Endnu en single og ep er på vej

I den kommende tid kan publikum altså glæde sig til at høre ”Reflection” på repeat som P3’s Uundgåelige i næste uge. Men derudover afslører Louis Samson også, at der kommer endnu en ny single i starten af december, og at han arbejder frem mod en ep til næste forår. Koncerter bliver det helt sikkert også nogle af – men mere om det senere.


ANNONCE