Nyhed

Rapperen skifter navn (igen)

GAFFA.dk - Alt om musik

P. Diddy, Puff Daddy – de navne er nu en saga blot

Rapperen og forretningsmogulen Sean Combs har lagt sine tidligere navne på hylden og vil nu kun blive kaldt ”Love” eller ”Brother Love”. Det skriver Pitchfork.

LÆS OGSÅ: N.E.R.D. afslører vanvittig gæsteliste på nyt album

I en video, rapperen har postet på Twitter, siger han følgende:

”Jeg har nogle meget, meget seriøse nyheder. Jeg ved, det er risikabelt, for det kan virke lidt ”corny” for nogle mennesker, men jeg har besluttet mig for at skifte navn igen. Jeg er bare ikke den samme, som jeg var tidligere. Jeg er noget andet. Så mit nye navn er Love, aka Brother Love. Jeg vil ikke svare på Puffy, Diddy, Puff Daddy eller nogen af mine andre kaldenavne, kun Love eller Brother Love, okay?”

Artiklen fortsætter under videoen.

Det er dog ikke alle, der er lige begejstret for Sean Combs' nye kunstnernavn. Brother Love er nemlig også kælenavnet for wrestling-reporteren Bruce Prichard.

Artiklen fortsætter under tweetsene.

Sean Combs, eller Brother Love, er en af tidens mest succesfulde hiphop-artister. Han havde sit store gennembrud under navnet Puff Daddy med 1997-debutalbummet No Way Out, og senere fulgte successer som Forever (1999) og – nu under navnet P. Diddy – The Saga Continues… (2001).

Combs har også medvirket i flere film, blandt andet den kritikerroste Monster’s Ball fra 2001.

ANNONCE