Nyhed

Er der nyt på vej fra hiphop-koryfæerne?

GAFFA.dk - Alt om musik

Det er syv år siden, at N.E.R.D. sidst udkom med et studiealbum. Noget tyder på, at hiphop-koryfæerne måske er på vej med en opfølger til Nothing fra 2010.

Som det fremgår hos NME, annoncerede Pharrell Williams-bandet N.E.R.D. tidligere på året deres første koncerter i tre år. Williams har sidenhen teaset adskillige gange for et kommende femte album. N.E.R.D. er et akronym for “No-one Ever Really Dies”, og måske gælder dette især hiphop-legenderne, som for alvor er begyndt at rumstere. Weekendens Camp Flog Gnaw Festival, skabt af Tyler the Creator, havde i hvert fald inkorporeret adskillige hentydninger til bandets comeback, som det ses herunder:

Selvsamme artwork optræder på bandets Facebookside, deres hjemmeside og på diverse plakattavler verden over.

Pharrell bekræftede så sent som i vinter til BBC, at bandet arbejder på en femte udgivelse og videre at “det virkelig føles helt specielt.”

LÆS OGSÅ: Hvilken dansk sangskriver har det største ordforråd?

N.E.R.D. består af blandt andre Pharrell Williams og Chad Hugo, som tilsammen udgør producer-teamet The Neptunes. De to producere er barndomsvenner og i de tidlige 90'ere valgte de at etablere en r&b-firemandsgruppe sammen med Shay Haley og Mike Etheridge under navnet N.E.R.D. I 2002 udgav de således deres første album, In Search of... Sidenhen har gruppen smidt tre albums på hylderne: Fly Or Die i 2004; Seeing Sounds i 2008 og Nothing i 2010. Det nyeste fra gruppen er deres bidrag til Svampebob – En rigtig landkrabbe-filmen, som var i biograferne i starten af 2015.

Lyt til hitbaskeren og absolut 00'er-nostalgi herunder, "She Wants to Move" fra 2004.

 

ANNONCE