Nyhed

Festival aflyst – går konkurs

GAFFA.dk – Alt om musik

Den psykedeliske rockfestival Copenhagen Psych Fest har i dag aflyst årets festival og erklærer sig konkurs. Årsagen bag beslutningen er et ”katastrofalt dårligt forsalg af billetter”, melder festivalens ledelse.

Copenhagen Psych Fest skulle i udgangspunktet afvikles om en uge, den 12.-14. oktober, men frem til i dag er der kun solgt fem procent af billetterne mod 60 procent sidste år. Dermed er der for langt op til det antal solgte billetter, der kræves for, at festivalen skal kunne løbe rundt, og ledelsen har nu indstillet salget af billetter.

– Det er simpelthen økonomisk uansvarligt at fortsætte, siger formanden for festivalen, Kasper Fjord.


Han har sammen med ledelsen overvejet den alvorlige situation de sidste 24 timer, og konklusionen blev at lukke festivalen og indgive konkursbegæring.

LÆS OGSÅ: Disse skulle spille på Copenhagen Psych Fest 2017

”Slut på en æra”


Copenhagen Psych Fest har siden opstarten i 2013 været med til at sætte rammerne om den skandinaviske undergrundsscene. Men det sidste år har været hårdt for foreningen Copenhagen Psych Fests Venner, der til dags dato er en frivillig og non-profit organisation. Foreningen har haft store udfordringer med gæld og manglende opbakning, og nu er de trætte af at kæmpe.

”Måske det at have været den sidste psych-fest tilbage i Norden er et signal om, at en æra er ved at være slut,” skriver formand Kasper Fjord i en pressemeddelelse og takker til alle, der har støttet op om psych-scenen gennem årene.

LÆS OGSÅ: Interview med Copenhagen Psych Fest-aktuelle Elevatorfører


ANNONCE