Nyhed

MGMT teaser nyt album

GAFFA.dk - Alt om musik

Er du også en af dem, som utallige gange har danset fødderne ømme til MGMTs “Electric Feel”, “Kids” eller “Time to Pretend”? Der er gode nyheder på vej i din retning - det er nemlig begyndt at rumstere på duoens Twitter-profil.

Duoen, som udgøres af henholdsvis Andrew Van Wyngarden og Benjamin Goldwasser, har ikke udgivet et nyt album siden den selvbetitlede plade fra 2013, som var en opfølgeren til Oracular Spectacular fra 2007 samt Congratulations fra 2010.

LÆS OGSÅ: Indiebands hylder Fleetwood Mac


Nu tyder det på, at der er ved at ske noget helt rigtigt for diverse fans. Den amerikanske duo har sendt en teasende video ud i det store cyperspace.

Med teksten “#LittleDarkAge”, masser af synth og i det hele taget en gedigen electric feel lover det godt for det nye MGMT. Tilbage i 2016 forlød det da også, at bandet ville vende stærkt tilbage i 2017.


Som en del af MGMTs dna vil de ikke fastsættes i en bestemt genre, hvilket også betyder, at duoen altid eksperimenterer med at lave en ny lyd. På MGMT var det i høj grad house og elektronika, der dominerede. På Brooklyn-drengenes tidligere album har det blandt andet været rock, pop og psykedelisk musik, der har influeret.

Sæt soundtrack til din fredag med “Electric Feel” lige herunder.


ANNONCE