Nyhed

Nyt sideprojekt går tilbage til garagerockrødderne

GAFFA.dk - Alt om musik

The Blue Van har pillet malingen af i deres nye sideprojekt The Van, der i dag udgiver ny single og offentliggør turné.

De fire barndomsvenner, der udgør bandet, er vendt tilbage til deres rødder, hvor de laver spontan musik sammen i øveren og får den ned på bånd med det samme. I denne konstellation har bandet følt, at det var nødvendigt at skabe en ny platform til denne mere umiddelbare skabelsesproces.

– The Blue Van holder pause fra Formel 1. Skræller malingen af og kører markræs og burnout bagved Kvickly Extra, forklarer Per Jørgensen (trommer), og Søren Christensen (orgel) uddyber:


– Det her er ikke en frelst fuck the industry-manøvre, men derimod noget, vi gør for vores egen personlige skyld og interesse.

LÆS OGSÅ: Franz Ferdinand er tilbage


Dermed understreger de også, at det altså ikke er slut for The Blue Van, men at det gamle bandnavn stadig lever videre i kulissen, hvilket desuden også er tilfældet efter lanceringen af Steffen Westmarks soloprojekt Peppermint B.

The Van ser dagens lys i dag, hvor de udgiver deres første single P.O.P (Pool of Perception) og offentliggør en turné.

Se hvilke byer, den farveløse varevogn kommer forbi herunder:


06/04 Kulisselageret, Horsens

07/04 Templet, Lyngby

13/04 Vershuset, Næstved


14/04 Kulturmaskinen, Odense

20/04 Radar, Aarhus

21/04 Loppen, København


27/04 Studenterhuset, Aalborg

28/04 Gjethuset, Frederiksværk

The Blue Van udgav deres debutalbum The Art of Rolling i 2005, og i 2014/15 udgav de en singleserie bestående af 10 singler, som skulle gøre op med albumformatet. Derfor virker det måske ikke så sandsynligt, at vi kan forvente et helt album fra The Van, men garagerockfans har vel lov at håbe.


 

ANNONCE